13 Μάρτιος 2018, 00:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μάρτιος 2018, 00:56

Δημητριάδης σε Γκαγκάτση: Βγήκανε με το πιστόλι, θα μας σκοτώσουν (ηχητικό)

  • Η ποινή σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη για τον αγώνα με την ΑΕΚ
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / PIXEL / STR)

Αποκαλύψεις για το επεισοδιακό παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ έφερε στο φως η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον Σκάι». Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία μεταξύ του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη.

Η συνομιλία των δύο ανδρών έγινε παρουσία του διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργου Κομίνη κατά την διάρκεια της διακοπής του αγώνα, εντός του χώρου των αποδυτηρίων της Τούμπας, λίγες μόνο στιγμές μετά την σοκαριστική εικόνα της εισόδου του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο.

Στην συνομιλία των δύο ανδρών, ο Μάκης Γκαγκάτσης προτρέπει τον Βασίλη Δημητριάδη να μεταφέρει στην ΑΕΚ να βγει να αγωνιστεί, τονίζοντας πως «δεν υπάρχει πιστόλι», ενώ ο αξιωματούχος της Ένωσης απαντά πως «βγήκανε με το πιστόλι, θα μας σκοτώσουν», προσθέτοντας πως «προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας».

Το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας:

Σοκαρισμένος ήταν ο Γιώργος Κομίνης στα αποδυτήρια της Τούμπας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Λυπηθείτε με. Η γυναίκα μου είναι έγκυος. Φοβάμαι για τη ζωή μου. Εγώ τελείωσα. Δεν πρόκειται να ξανασφυρίξω». 

  • ΠΗΓΗ: skai.gr.