2 Μάρτιος 2018, 18:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Μάρτιος 2018, 18:09

Κύπελλο Ελλάδας: Κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΛ

  • Κύπελλο Ελλάδας: Κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΛ
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αποστόλης Ντόμαλης)

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου στο AEL FC Arena ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ (2-1) καθ' όλη τη διάρκειά του, αλλά και μετά το τέλος, με εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Ο επαναληπτικός αγώνας στο ΟΑΚΑ, όπου και θα κριθεί το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου θα οριστεί από την ΕΠΟ στις 17-19 Απρίλιου, αλλά η τύχη του πρώτου αγώνα ίσως κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Η ΑΕΚ στέκεται στα όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα, όταν οπαδοί των Βυσσινί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κι ένας εξ αυτών χτύπησε από πίσω τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Κοντά στο σκηνικό ήταν και ο προπονητής της Ένωσης Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν μπόρεσε, λόγω των οπαδών, να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι. Ο οπαδός που χτύπησε τον Λαμπρόπουλο απομακρύνθηκε και η ΑΕΚ περιμένει να κληθεί η ΑΕΛ σε απολογία για το συμβάν, που βάσει του ΚΑΠ μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια του αγώνα και αφαίρεση τριών βαθμών.

Από την πλευρά της η ΑΕΛ εξέδωσε δύο ανακοινώσεις για τη διαιτησία, τονίζοντας πως οι Βυσσινί κατάφεραν να κερδίσουν και τα «κοράκια». Κυρίως στέκονται στη φάση του γκολ της Ένωσης, καθώς πριν είχε προηγηθεί χτύπημα στον Αγκάνοβιτς από τον Μοράν, το οποίο δεν καταλογίστηκε, ενώ υπάρχουν παράπονα και για άλλα μαρκαρίσματα.