11 Δεκέμβριος 2013, 18:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:46

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης Νταβούτογλου στην Αθήνα

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης Νταβούτογλου στην Αθήνα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης Νταβούτογλου στην Αθήνα

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το μνημείο των Ιμίων επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στην πλατεία Ρηγίλλης.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης του  Τούρκου ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα, την προσεχή Παρασκευή, αλλά και κατά της δημιουργίας ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, διοργανώνει την Πέμπτη, στις 19.00, το «Εθνικό Μέτωπο».

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το μνημείο των Ιμίων επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στην πλατεία Ρηγίλλης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ακροδεξιού κόμματος έχει ως εξής:

Την ώρα που οι νεοραγιάδες διαπραγματεύονται το ξεπούλημα του τόπου μας, την ώρα που οι Νενέκοι που μας κυβερνούν δέχονται να διαπραγματευτούν την πλήρη ισλαμοποίηση της πατρίδας μας δίχως ίχνος ντροπής, το Εθνικό Μέτωπο πρωτοστατεί για άλλη μια φορά βάζοντας φραγμό στα σχέδια των ασπόνδυλων εντολοδόχων.

Για άλλη μια φορά μας βρίσκουν μπροστά τους! Αν ο κύριος εκφραστής του Τουρκικού επεκτατισμού ξέχασε την υποδοχή που του επιφυλάξαμε πέρσι, θα του την θυμίσουμε ακόμα πιο θερμά φέτος... Αντιδρούμε στο νέο σχέδιο Ανάν Αντιδρούμε στον εκτουρκισμό της Θράκης

Αντιδρούμε στην Τουρκική διείσδυση στη χώρα μας μέσω των επιχειρήσεων και της τηλεοπτικής υποκουλτούρας χάριν της δήθεν καλής γειτονίας. Αντιδρούμε στην  ανέγερση Τεμένους και στην προσβολή της Θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων.

Αρνούμαστε κάθε συνδιαλλαγή για το Αιγαίο και απαιτούμε άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ. Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00  μπροστά στο μνημείο των Ιμίων (Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης Αθήνα),  το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ διοργανώνει Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας  κατά της επίσκεψης Νταβούτογλου.

Πηγή: protothema.gr