22 Φεβρουάριος 2018, 13:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Φεβρουάριος 2018, 11:57

Η Εύξεινος Λέσχη Ειρηνούπολης επαναλειτουργεί για να προσφέρει στον ποντιακό ελληνισμό

  • Η Εύξεινος Λέσχη Ειρηνούπολης επαναλειτουργεί για να προσφέρει στον ποντιακό ελληνισμό

Με φιλοδοξία να γίνει ένα ακόμη κύτταρο του ποντιακού ελληνισμού και με πρόθεση να προσφέρει χαρά στα μέλη της, η Εύξεινος Λέσχη Ειρηνούπολης επαναλειτούργησε πριν από λίγο καιρό και εργάζεται αδιάκοπα με σκοπό να πετύχει τους στόχους της.

Τελευταίες δράσεις του συλλόγου ήταν η συμμετοχή του στις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Αγγελοχώρι και Κρύα Βρύση.

Την Κυριακή της Αποκριάς τα χορευτικά συγκροτήματα συμμετείχαν στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση της Κρύας Βρύσης, έχοντας ως θέμα παρουσίασης τον παραμυθένιο κόσμο των Στρουμφ και τον Τουίτι. Ήταν μια αποκριάτικη εμφάνιση που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά ταυτόχρονα σκόρπισε κέφι και διασκέδαση στον κόσμο, μαζί με τους υπόλοιπους καρναβαλιστές της εκδήλωσης.

Την Καθαρά Δευτέρα συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο Δήμος Νάουσας και η Τοπική Κοινότητα Ειρηνούπολης, στην αυλή του παλιού δημαρχείου στο Αγγελοχώρι, γιορτάζοντας τα πατροπαράδοτα Κούλουμα. Μέλη της Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης εργάστηκαν εθελοντικά μαζί με άλλους συνδημότες και συλλόγους στο οργανωτικό μέρος της εκδήλωσης, βοηθώντας στη διανομή των παραδοσιακών εδεσμάτων της ημέρας, ενώ το χορευτικό συγκρότημα παρουσίασε ποντιακούς χορούς και συγκέντρωσε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του συλλόγου, το ΔΣ προετοιμάζεται για νέες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

  • Φωτογραφίες: Εύξεινος Λέσχη Ειρηνούπολης.