• ΑΡΧΕΙΟ
9 Δεκέμβριος 2013, 14:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 11:32

Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση με πολλούς Ποντιακούς Συλλόγους | 14 Δεκ 2013

  • Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση με πολλούς Ποντιακούς Συλλόγους | 14 Δεκ 2013

Το Λύκειον των Ελλήνιδων στα Γιαννιτσών σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Όμιλο Γιαννιτσών «Η Πέλλα», την «Εύξεινο Λέσχη Γιαννιτσών», την «Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Πέλλας», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ανατολική Ρωμυλία Γιαννιτσών», το Σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών και τα Χορευτικά Ενοριακών Συνάξεων Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, διοργανώνουν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 7:00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, την εκδήλωση: «Χορεύουν τα παιδιά για τα παιδιά».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την παρουσίαση παραδοσιακών χορευτικών και χριστουγεννιάτικων δρώμενων, από όλες τις περιοχές της πατρίδας μας, από τα παιδικά χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας. Η εκδήλωση αυτή σκοπεύει να προσφέρει στο κοινό της πόλης μας μια χριστουγεννιάτικη νότα και εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών, να δώσει χαρά και αγάπη σε παιδιά της πόλης που το έχουν ανάγκη, αφού τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε αυτά. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η αλληλεγγύη και η συνεργασία των μελών της κοινωνίας μας αναδεικνύονται ως μέγιστα αγαθά.

Τα μικρά παιδιά συμμετέχοντας σε αυτήν τη δραστηριότητα με στόχο να βοηθήσουν και να δώσουν χαρά και αγάπη σε άλλα παιδιά, μαθαίνουν να λειτουργούν με γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο, μέσα από δρόμους σύμπνοιας, συνεργασίας και ομαδικότητας. Καλούμε τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν την εκδήλωση, τιμώντας τη δουλειά των παιδιών και των δασκάλων τους.