17 Φεβρουάριος 2018, 11:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Φεβρουάριος 2018, 11:18

Υπόθεση Παντελίδη: Προσφυγή της οικογένειάς του κατά της απόφασης

  • Υπόθεση Παντελίδη: Προσφυγή της οικογένειάς του κατά της απόφασης
    Μέρος από το κιγκλίδωμα στο οποίο προσέκρουσε το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Προσφυγή κατά της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Η απόφαση είχε στείλει στο αρχείο την υπόθεση για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο το βράδυ του δυστυχήματος, με την οικογένεια να μην μένει ικανοποιημένη.

Γι’ αυτό ανατέθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Σοφοκλή Λογοθέτη να μελετήσει τις νέες αιτιάσεις της οικογένειας του Παντελίδη.

Η υπόθεση ενδέχεται να λάβει άλλη τροπή, εκτιμούν δικαστικοί κύκλοι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος, σε ό,τι αφορά την έρευνα- χωρίς αυτό να προδικάζει αλλαγή του αποτελέσματος- προκειμένου να έχουν οι αρχές στα χέρια τους κάθε στοιχείο που να μπορεί να αποκαλύψει τι συνέβη το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Η προσφυγή αριθμεί πάνω από 100 σελίδες, σύμφωνα με πηγή του Εφετείου που επικαλείται η εφημερίδα, και σε αυτή η οικογένεια φέρεται να σημειώνει τις ελλείψεις που κατά τη γνώμη της υπάρχουν στο φάκελο αλλά και τις αντιφάσεις που θεωρεί ότι υφίστανται στη διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο.