11 Φεβρουάριος 2018, 20:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Φεβρουάριος 2018, 20:00

Πάλεψε στη Σμύρνη η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

  • Πάλεψε στη Σμύρνη η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ
    Οι παίκτες της ΑΕΚ και της Γκέζτεπε αγκαλιασμένοι στο κέντρο του γηπέδου «Ατατούρκ» στο Δήμο Μπουρνόβα της Σμύρνης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αριστείδης Βικέτος)

Τόσο στην έναρξη όσο και στη λήξη του σημερινού αγώνα χάντμπολ για τους «16» του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών, οι παίκτες της ΑΕΚ και της τουρκικής Γκέζτεπε (Goztepe), καθώς και οι πρόεδροι των δύο ομάδων έσφιξαν θερμά τα χέρια. Ο αγώνας ανέδειξε νικήτρια την τουρκική ομάδα με 29-25.

Ο αγώνας έγινε στο υπερσύγχρονο στάδιο «Ατατούρκ» του Δήμου Μπουρνόβα στη Σμύρνη, που εγκαινιάστηκε το 2016.

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, εκπρόσωπος σε ΠΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξανδρος Αλεξίου, δήλωσε μετά τον αγώνα, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το αποτέλεσμα «δίνει στην ΑΕΚ θεωρητικά δυνατότητες πρόκρισης στους "8" της διοργάνωσης». Ανέφερε ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε φύγει από τον αγώνα με καλύτερο αποτέλεσμα. «Η Γκέζτεπε είναι πολύ καλή ομάδα και το φαβορί της διοργάνωσης», επεσήμανε και τόνισε: «Στην Αθήνα, όπου θα έχουμε και τους φιλάθλους μας θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».


Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου (Α) προσφέρει φανέλα της ομάδας στον Τούρκο ομόλογό του
(φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αριστείδης Βικέτος)

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Γραμματικός δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Παίξαμε σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, αλλά δεν υπήρξαν ακρότητες. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός, αλλά και η ομάδα μας ανταγωνιστική». Για τον επαναληπτικό στην Αθήνα, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 17 Φεβρουαρίου, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο και η ομάδα «θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό».