6 Δεκέμβριος 2013, 10:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:47

Υπέροχα Χριστουγεννιάτικα γούρια από τον Σύλλογο Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού!

  • Υπέροχα Χριστουγεννιάτικα γούρια από τον Σύλλογο Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού!

Τα μέλη αλλά και τα μικρά παιδιά του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού εθελοντικά κατασκεύασαν χριστουγεννιατικά γούρια για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, μαζί με τα παιδιά, κατασκευάστηκαν επιτραπέζια γούρια, τα οποία θα γίνουν δωρεά στον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το χριστουγεννιάτικο bazaar που θα πραγματοποιήσουν!

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, μαζί με τα παιδιά, θα κατασκευάσουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Συλλόγου.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει (κυρίως παιδιά) μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και να πάρει μέρος σε αυτήν, αλλά και σε πολλές άλλες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν προσεχώς.

Αυτοί που θα συμμετέχουν θα χρειαστεί να προσφέρουν οποιαδήποτε ανακυκλώσιμα υλικά μπορούν να φανταστούν (π.χ. φελλούς, χάντρες, κουμπιά, κουτιά, κορδέλες, βαζάκια, μπογιές, πινέλα, κόλλες), αλλά και οποιαδήποτε υλικά δεν τους είναι χρήσιμα, ώστε να γίνονται οι κατασκευές μας με τη μικρότερη δυνατή ή χωρίς καμία δαπάνη!

Δείτε τις υπέροχες κατασκευές του Συλλόγου στο τέλος του άρθρου.

Σύλλογος Ποντίων Ελευθερίου - Κορδελιού
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου

Gallery