5 Δεκέμβριος 2013, 10:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:47

Βέροια: Μια ολόκληρη πόλη ψάχνει αυτό το κορίτσι που εξαφανίστηκε

  • Συναγερμός: Εξαφάνιση ανήλικης από τη Βέροια Ημαθίας

Βέροια: Μια ολόκληρη πόλη ψάχνει αυτό το κορίτσι που εξαφανίστηκε

Λιώνουν από την αγωνία τους, οι γονείς της 16χρονης Ραφαέλας που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τα τελευταία δύο 24ωρα - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού...

Τα ίχνη της 16χρονης χάθηκαν το πρωί της περασμένης Τρίτης (03-12-2013), όταν έφυγε από το σπίτι της, που βρίσκεται στην Βέροια. Οι γονείς της ειδοποίοησαν την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της, που για την ώρα παραμένουν άκαρπες.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η Ραφαέλα – Αγάπη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια (ενδεχομένως να φοράει φακούς επαφής πράσινου χρώματος), ύψος 1,67μέτρα και βάρος 37 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρο καρό μπουφάν, γαλάζια μπλούζα φούτερ, τζιν παντελόνι και μπότες καφέ με γούνα.


''Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση της ανήλικης, η οποία βρίσκεται ήδη σχεδόν δύο 24ωρα μακριά από την οικογένεια της. Οι γονείς της Ραφαέλας - Αγάπης ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους...

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον  Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας'' καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγή: Newsit.gr