20 Ιανουάριος 2018, 17:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιανουάριος 2018, 17:07

Καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πουλούσαν «μαϊμού» τσάντες, πορτοφόλια και ζώνες

  • Καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πουλούσαν «μαϊμού» τσάντες, πορτοφόλια και ζώνες

Εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν σε δύο εμπορικά καταστήματα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απομιμητικά προϊόντα (τσάντες, πορτοφόλια και άλλα αξεσουάρ «μαϊμού») που έφεραν τον τίτλο γνωστής εταιρείας. Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 48 και 56 ετών, μεταξύ των οποίων η ιδιοκτήτρια των καταστημάτων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού, παραβάσεις που αφορούν στους κανόνες διακίνησης και αγοράς προϊόντων και διακίνησης αγαθών, και καθώς και πλαστογραφίας. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, είχε προηγηθεί καταγγελία νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας και χθες (19/1) πραγματοποιήθηκαν έρευνες, κατά τις οποίες σε δύο καταστήματα, ιδιοκτησίας της 48χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 79 τσάντες,
  • 28 πορτοφόλια,
  • 11 φουλάρια,
  • 6 ζώνες και άλλα προϊόντα, τα οποία στο σύνολό τους έφεραν τον τίτλο της εταιρείας που εκπροσωπεί ο καταγγέλλων και αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης.


(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.