17 Ιανουάριος 2018, 19:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιανουάριος 2018, 17:53

Λαμπερή avant premiere για το «1968» – Ο ΟΠΑΠ Μεγάλος Χορηγός της ταινίας για τη χρυσή νίκη της ΑΕΚ

  • Λαμπερή avant premiere για το «1968» – Ο ΟΠΑΠ Μεγάλος Χορηγός της ταινίας για τη χρυσή νίκη της ΑΕΚ
    Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος και ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης μαζί με τον προπονητή της ΑΕΚ 1968 Νίκο Μήλα, παλαίμαχους παίκτες της ομάδας και τον βετεράνο δημοσιογράφο Βασίλη Γεωργίου

Η μεγαλειώδης μπασκετική επιτυχία της ΑΕΚ επί της Σλάβια Πράγας το 1968 αναβιώνει στη μεγάλη οθόνη, με τη στήριξη του ΟΠΑΠ. H νίκη της «βασίλισσας», που αποτέλεσε σταθμό στην ελληνική αθλητική ιστορία, μεταφέρεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 25 Ιανουαρίου 2018, με αφορμή τα πενήντα χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης.

Οι θεατές μέσα από το φιλμ «1968» του σκηνοθέτη Τάσου Μπουλμέτη θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το  συναρπαστικό παρασκήνιο πίσω από το άπιαστο όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Η avant premiere της ταινίας που έχει Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο «Παλλάς». Σε αυτή την πρώτη προβολή παραβρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας, παίκτες και διοίκηση της ΑΕΚ, μέλη της διοικητικής ομάδας του ΟΠΑΠ, παίκτες των ομάδων ΑΕΚ 1968 και Σλάβια Πράγας 1968, αθλητές και παράγοντες του αθλητισμού, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου και της πολιτικής.