16 Ιανουάριος 2018, 17:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιανουάριος 2018, 08:23

ΕΔΕ για τα ζεϊμπέκικα στα Επείγοντα του νοσοκομείου της Μυτιλήνης

  • SOS από τους επιστήμονες για την αυξημένη συχνότητα των νοσοκομειακών λοιμώξεων
    Στιγμιότυπο από βίντεο που ανέβηκε στο Facebook

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη μετατροπή των Επειγόντων του νοσοκομείου της Μυτιλήνης σε… πλατό της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ζήτησε η διοικήτρια του νοσοκομείου Άννα Ζερβού. Το θέμα ανέδειξε στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Νέα της Λέσβου, η οποία εκτός από τις καταγγελίες που είχε στη διάθεσή της βρήκε και τα βίντεο που ανέβηκαν στο Facebook το επίμαχο βράδυ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ξημερώματα Πρωτοχρονιάς στο χώρο υποδοχής των επειγόντων περιστατικών οργανώθηκε γλέντι με ζωντανή μουσική, αλκοόλ και τα τσιγάρα να ανάβουν το ένα μετά το άλλο.

Αν και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρισκόταν σε υπηρεσία, εντούτοις αυτό δεν εμπόδισε τους συμμετέχοντες στο πάρτι να ανεβάσουν βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Μάλιστα σε ένα από αυτά διακρίνεται και ασθενής με κουβέρτα και τσιγάρο στο χέρι να παίρνει μέρος στο γλέντι.

Σε κάποια στιγμή το κέφι, σύμφωνα με την εφημερίδα, άναψε τόσο που τα ζεϊμπέκικα διαδέχονταν το ένα το άλλο και στους χορευτές έριχναν αντί για… λουλούδια κύπελλα εξετάσεων. «Τώρα είμαστε για x ray», «αν έρθει κανένας θα πούμε ότι έχουμε ασθενή» ακούγονται να λένε εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.