12 Ιανουάριος 2018, 20:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιανουάριος 2018, 19:20

Με συγκίνηση το τελευταίο αντίο στον Τάκη Λουκανίδη

  • Με συγκίνηση το τελευταίο αντίο στον Τάκη Λουκανίδη
    (Φωτ.: Intime.gr)

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι η Τάκη Λουκανίδη στο νεκροταφείο Κηφισιάς με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών για να αποχαιρετίσει τον βετεράνο άσο. Φίλοι του Παναθηναϊκού, παλαίμαχοι άσοι των Πρασίνων και όχι μόνο είπαν το τελευταίο αντίο στον Τάκη Λουκανίδη.

Παρόντες ήταν αρκετοί παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, κυρίως από την εποχή του Γουέμπλεϊ. Στο κοιμητήριο Κηφισιάς βρέθηκαν οι Αντωνιάδης, Δομάζος, Γονιός, Καμάρας, Λιβαθηνός, Καρούλιας, Βονόρτας, ενώ στην κηδεία παρέστη τόσο ο Γιώργος Βαρδινογιάννης όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Αργύρης Μήτσου. Επίσημα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου.

Το φέρετρο του Τάκη Λουκανίδη ήταν σκεπασμένο με μια μεγάλη σημαία του Παναθηναϊκού, ενώ είχε τοποθετηθεί κι ένα κασκόλ της Δόξας Δράμας. Οι Μίμης Δομάζος και Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν άντεξαν και κάποια στιγμή λύγισαν βάζοντας τα κλάματα.

Αρκετά ήταν και τα στεφάνια που υπήρχαν στη μνήμη του Τάκη Λουκανίδη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την ΚΑΕ, την ΕΠΟ, τη Super League, την ΠΑΕ ΑΕΚ, τη Δόξα Δράμας και άλλων.