10 Ιανουάριος 2018, 12:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιανουάριος 2018, 12:58

Νεκρός μέσα στη φυλακή ο δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι

  • Διπλή απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού
    Η κεντρική είσοδος των φυλακών Κορυδαλλού (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές)

Την τελευταία του πνοή μέσα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού άφησε την Πρωτοχρονιά ο 45χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι, τον Ιούλιο του 2017. Το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως έγινε σήμερα γνωστό, παρήγγειλε τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας προκειμένου να εξακριβωθεί το πώς ο 45χρονος έπεσε σε κώμα μέσα στο κελί του και γιατί ο Αλβανός συγκρατούμενός του έκοψε τις φλέβες του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός, ο οποίος διέφυγε τον κίνδυνο, είπε ότι και οι δύο έκαναν χρήση ηρωίνης μέσα στο κελί και ότι αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει και ο ίδιος σε κώμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος στις 20 Ιουλίου, έχοντας άδεια από το Δαφνί όπου νοσηλευόταν, φέρεται να δολοφόνησε με μαχαίρι την 51χρονη σύντροφό του. Την υπόθεση αποκάλυψε ο ψυχίατρος του νοσοκομείου, και λίγο αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κατηγορούμενος πριν από δέκα χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο και τη σύζυγό του.