10 Ιανουάριος 2018, 09:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιανουάριος 2018, 09:56

Το ΠΑΜΕ αιφνιδίασε την ασφάλεια στο Μέγαρο Μαξίμου!

  • Το ΠΑΜΕ αιφνιδίασε την ασφάλεια στο Μέγαρο Μαξίμου!
    (Φωτ.: www.pamehellas.gr)

Στον ύπνο έπιασε το ΠΑΜΕ τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν ομάδα περίπου 70 ατόμων έφτασε ξαφνικά στο σημείο λίγο μετά τις 08:30.

Η αστυνομία δεν αντέδρασε και τα μέλη του ΠΑΜΕ προχώρησαν μέχρι και την κεντρική είσοδο του μεγάρου.

Αμέσως μετά άνοιξαν τα πανό τους και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του πολυνομοσχεδίου, κυρίως για τους πλειστηριασμούς και τις προϋποθέσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Όπως σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, υλοποιεί με σθένος ότι εκκρεμότητες είχαν αφήσει. Προχωράει κατά γράμμα όλες τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής» αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων. Χέρι-χέρι με τη Νέα Δημοκρατία συμβαδίζουν και ψηφίζουν μέτρα απέναντι στη ζωή και τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού, χτυπώντας παράλληλα την καρδιά των εργατικών-λαϊκών αγώνων, το δικαίωμα στην απεργία. 


(Φωτ.: www.pamehellas.gr)

Το ΠΑΜΕ καλεί σε καθημερινή, μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό. Καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να στηρίξουν την ΑΠΕΡΓΙΑ των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή 12 Γενάρη (12μ.μ. Ομόνοια), ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.»

Ο πρωθυπουργός δεν βρισκόταν στο κτήριο καθώς μεταβαίνει στη Ρώμη για την 4η Σύνοδο των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.