9 Ιανουάριος 2018, 22:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Ιανουάριος 2018, 20:03

Πωλήθηκε το ελληνικό νησί που είχε χαρίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον μάνατζέρ του

  • Πωλήθηκε το ελληνικό νησί που είχε χαρίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον μάνατζέρ του
    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (δεξιά) και ο ατζέντης του Χόρχε Μέντες (φωτ. αρχείου: EPA / Jorge Monteiro)

Το ελληνικό νησί, που είχε κάνει δώρο ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες για τον γάμο του τελευταίου τον Αύγουστο του 2015, δεν ανήκει πλέον στον διάσημο ατζέντη ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με το γνωστό μεσιτικό γραφείο του Αλεσάντρο Πρότο (Proto Group ltd), ο Ζόρζε Μέντες πούλησε το ελληνικό νησί σε έναν άλλον διάσημο μάνατζερ παικτών ποδοσφαίρου, τον Μίνο Ραϊόλα. Όπως αναφέρεται, ο Πορτογάλος ατζέντης μεταβίβασε το νησί στον 50χρονο Ολλανδό, ιταλικής καταγωγής, συνάδελφό του Μίνο Ραϊόλα, και μάλιστα σε τριπλάσια τιμή από την αντικειμενική αξία του!

Ο άσος της Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν και κουμπάρος στο γάμο του Μέντες, είχε καταβάλει τέσσερα εκατ. ευρώ για την αγορά του νησιού, πριν το χαρίσει στον μάνατζέρ του.

Στην επίσημη ενημέρωση της Proto Group αναφέρεται ακόμη ότι έχει μπει πωλητήριο και άλλα νησάκια της Ελλάδας και πως αρκετοί αστέρες του ποδοσφαίρου, αλλά και του Χόλιγουντ, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η Proto Group έχει την επίβλεψη σε ακίνητα ιδιοκτησίας όχι μόνο του Ζόρζε Μέντες και του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, του διάσημου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, καθώς και πολλών άλλων αστέρων του Χόλιγουντ.