8 Ιανουάριος 2018, 23:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Ιανουάριος 2018, 22:46

«Με πλήρωσαν για να σκοτώσω τη Δώρα Ζέμπερη» – Νέα δεδομένα στη δολοφονία της εφοριακού

  • «Με πλήρωσαν για να σκοτώσω τη Δώρα Ζέμπερη» – Νέα δεδομένα στη δολοφονία της εφοριακού
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, με αφορμή συμπληρωματική απολογία του καθ' ομολογία δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, στο υπόμνημά του ο προφυλακισμένος για την υπόθεση αναφέρει ότι δύο άτομα τα οποία γνωρίζει αλλά δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους, καθώς θεωρεί ότι κινδυνεύει η ζωή του, τον πλήρωσαν για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα στο Β' Νεκροταφείο.

Στο μακροσκελές σημείωμα, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της υποστηρίζει ότι τα δύο άτομα του έταξαν 30.000 ευρώ, ενώ τον είχαν προμηθεύσει με ναρκωτικά καθώς και με το μαχαίρι του εγκλήματος, όπως αναφέρει ο δικήγορος της οικογένειας της εφοριακού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Επίσης, ο κατηγορούμενος λέει ότι την παρακολουθούσε για πολύ καιρό και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει, προσθέτοντας ότι είχε λάβει προκαταβολή για την αποτρόπαιη πράξη του και ότι μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά της αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες.

«Θέλω να ζήσω μέχρι το δικαστήριο για να δώσω ονόματα» φέρεται να λέει διαρκώς ο 58χρονος, που έδωσε στις 22 Δεκεμβρίου 2017 συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή, στην οποία ωστόσο δεν έδωσε τα ονόματα των ηθικών αυτουργών.