1 Δεκέμβριος 2013, 20:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:48

Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του τραγικού ατυχήματος του Paul Walker

  • Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του τραγικού ατυχήματος του Paul Walker

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι το σώμα του άτυχου ηθοποιού κάηκε σε τέτοιο βαθμό που η ιατροδικαστική υπηρεσία δεν μπορεί να προχωρήσει σε ταυτοποίηση.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός! Ο Paul Walker που θαυμάσαμε όλοι για τους αγώνες ταχύτητας με αυτοκίνητα-αστραπές μέσα μέσα από τη γνωστή σειρά ταινιών, έφυγε από τη ζωή ως συνοδηγός σε ένα γρήγορο αυτοκίνητο που προσέκρουσε σε δέντρο.

Ο 40χρονος ηθοποιός ήταν συνοδηγός μιας κόκκινης Porsche GT, που οδηγούσε φίλος του. Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και οι δύο επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής η σορός του Paul Walker, αλλά και του συνεργάτη και φίλου του Roger Rodas δεν μπορούν να αναγνωριστούν και η αυτοψίες θα καθυστερήσουν καθώς περιμένουν τα αποτελέσματα από τις οδοντικές αναλύσεις.

Ο 38χρονος Rodas που οδηγούσε τη μοιραία Porsche ήταν φίλος του Walker την τελευταία δεκαετία. Οι δύο τους δημιούργησαν το "Reach Out World Wide", ίδρυμα που βοηθούσε μετά από φυσικές καταστροφές, όπως ο πρόσφατος τυφώνας στις Φιλιππίνες.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε το συγκλονιστικό είναι το βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος...