30 Νοέμβριος 2013, 11:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:48

Μαγικά Χριστούγεννα στο Μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα

  • Μαγικά Χριστούγεννα στο Μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα

Μαγικά Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους στο Μύλο των ξωτικών,  στα Τρίκαλα.

Ο Αι Βασίλης, τα ξωτικά του, ο «καλός Σκρούτζ» και η νεράιδα των Χριστουγέννων και η μεγάλη και αγαπημένη παρέα, ετοιμάζουν το μεγαλύτερο Εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων.

Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο… τον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου». Δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό ζεστό και φιλόξενο και το μεταμόρφωσαν σε έναν παραμυθένιο… «Μύλο των Ξωτικών».

Από τις 29 Νοεμβρίου 2013, τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Τα γρανάζια λαδώνονται, οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλυκά μπορούν. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Εδώ θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του.Για 38 ολόκληρες ημέρες ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του σας περιμένουν στο ομορφότερο Χωριό και μεγαλύτερο Εργοστάσιο του Άι Βασίλη, που όμοιο του δεν είδατε ποτέ. Εδώ δημιούργησαν έναν χώρο, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.

Η επίσημη έναρξη θα γίνει αύριο Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 και ο Μύλος θα κλείσει τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014. 

Στο Μύλο των ξωτικών θα βρείτε πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις που είναι δωρεάν.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αλλά και όλες τις δραστηριότητες που περιμένουν μικρούς και μεγάλους πατώντας εδώ

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr