18 Δεκέμβριος 2017, 21:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Δεκέμβριος 2017, 21:20

Μεγάλη επιτυχία για το Winter Challenge Series στον Ιππόδρομο που ανέδειξε τους πρωταθλητές χειμώνα (φωτο, βίντεο)

  • Μεγάλη επιτυχία για το Winter Challenge Series στον Ιππόδρομο που ανέδειξε τους πρωταθλητές χειμώνα (φωτο, βίντεο)
    Ίππος Ατρέιγιου και Γιάννης Λαζαρίδης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Winter Challenge Series, η κορυφαία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του χειμώνα που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017. Πλήθος φιλίππων, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, «δόξες» του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, καλλιτέχνες και το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιππόδρομου Αθηνών και παρακολούθησαν μια άρτια αγωνιστικά και οργανωτικά ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που περιλάμβανε συνολικά οκτώ κούρσες, με πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα είχαν οι τρεις Winter Challenge ιπποδρομίες για την ανάδειξη των πρωταθλητών χειμώνα στις ηλικίες των διετών, τριετών και τετραετών ίππων, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ και πρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ Ντάμιαν Κόουπ τόνισε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για το δεύτερο Winter Challenge Series κατά το οποίο για πρώτη φορά πραγματοποιούνται όλες οι ιπποδρομίες την ίδια ημέρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που βρίσκεται εδώ μαζί μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας για τη στήριξή τους».


Βαγγέλης Κεράτσας (προπονητής) και Ντάμιαν Κόουπ (διευθύνων σύμβουλος ΟΠΑΠ και πρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ)

Ο β΄ αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τις ελληνικές ιπποδρομίες καθώς αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές ίπποι του χειμώνα. Για μια ακόμα κορυφαία ιπποδρομιακή διοργάνωση, όπως αυτή, συνεχίζουμε το θεσμό των χορηγιών και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που εταιρείες αγκαλιάζουν τον ιππόδρομο και στέκονται αρωγοί στο έργο μας».

Νικητής στο Winter Challenge των καθαρόαιμων διετών ήταν ο ίππος ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ, των Στάβλων Θεοδωράκη, με αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα και προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά.

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην ηλικία των τριών ετών κατέκτησε ο ίππος ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ιδιοκτησίας του Απόστολου Μπαγιάστα, με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη και προπονήτρια την Ειρήνη Καβρουλάκη. Στη μάχη των τετραετών το τρόπαιο κατέκτησε ο ίππος ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ, ιδιοκτησίας των Κοσμά Σκρεπετού και Ιωάννη Ντατσόπουλου, με αναβάτη τον Ιωάννη Λαζαρίδη και προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα.


Σπ. Φωκάς, Σ. Σπασσώφ, Κ. Σκρεπετός, Γ. Ντατσόπουλος, Γ. Λαζαρίδης, Ειρ. Κεράτσα, Σπ. Μανωλόπουλος, Β. Χατζηπαναγής

Ο ΟΠΑΠ στο φετινό Winter Challenge Series επέκτεινε το θεσμό των χορηγιών, καθώς όλες οι κούρσες είχαν χορηγούς.

Συγκεκριμένα, χορηγοί των ιπποδρομιών ήταν οι: Core Construction, εταιρεία κατασκευής και ανακαίνισης κτηρίων • Tempo OMD, εταιρεία διαφημιστικών υπηρεσιών • SATO, εταιρεία επίπλων γραφείου • Primary Link, μεσίτες ασφαλίσεων • Neurosoft, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού • Space Hellas, πάροχος τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας • Nova, συνδρομητική τηλεόραση.

Gallery