18 Δεκέμβριος 2017, 18:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Δεκέμβριος 2017, 19:01

Για ένα σπίτι η οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους

  • Έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Σήμερα οι κηδείες των θυμάτων
    Το τριώροφο στην οδό Ευριπίδου που εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Ένα σπίτι φαίνεται ότι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του 46χρονου αρχιφύλακα που εκτέλεσε τη σύζυγο, την πεθερά και την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, το μακελειό έγινε με το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού. Η σύζυγος και η πεθερά βρέθηκαν στο σαλόνι, ενώ ο αυτόχειρας ήταν σε άλλο δωμάτιο δίπλα στο 3,5 ετών κοριτσάκι του.

Η προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι η σχέσεις γαμπρού-πεθεράς ήταν τεταμένες επειδή εκείνη αρνούνταν να μεταβιβάσει το σπίτι.

Το τριπλό έγκλημα και η αυτοκτονία διαπράχθηκαν πιθανότατα τις νυχτερινές ώρες, αλλά ο ακριβής χρόνος θα διαπιστωθεί από την εξέταση του ιατροδικαστή. Συγγενής της οικογένειας ανακάλυψε τι συνέβη σήμερα περίπου στις 14:00, καθώς η σύζυγος, που ήταν δερματολόγος, δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της.

Η τραγωδία παίχτηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού, στον δεύτερο όροφο του τριώροφου που βρίσκεται στην οδό Ευριπίδου. Στον πρώτο όροφο έμεναν τα πεθερικά και στο ισόγειο υπάρχει κατάστημα.

Ο δράστης και αυτόχειρας ανήκε στην οργανική δύναμη της Βουλής και ήταν με απόσπαση από το 1996 στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.