18 Δεκέμβριος 2017, 15:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Δεκέμβριος 2017, 16:08

Σοκ στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

  • Σοκ στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε
    Δεξιά είναι το διώροφο όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία (φωτ.: Πρώτο Θέμα)

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους της δυτικής Αττικής. Αστυνομικός που υπηρετούσε στη Βουλή φέρεται να εκτέλεσε την κόρη του, τη γυναίκα του και την πεθερά του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες που δεν είχαν δει εδώ και περίπου 48 ώρες τα παράθυρα του σπιτιού στην οδό Ευριπίδου να ανοίγουν, ανησύχησαν.

Στον πρώτο όροφο έμενε η πεθερά του αστυνομικού και στον δεύτερο το ζευγάρι.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 14:00 από συγγενείς, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της οικογένειας καθώς η σύζυγος του 42χρονου που ήταν δερματολόγος δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της. Γιατρός ήταν και η πεθερά τού δράστη και αυτόχειρα. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, ενώ το κορίτσι, 3 ή 4 ετών, ήταν στη μία κρεβατοκάμαρα και δίπλα βρισκόταν ο νεκρός πατέρας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 42χρονος αρχιφύλακας που είχε αποσπαστεί στη φρουρά του Κώστα Σημίτη όταν ήταν πρωθυπουργός και είχε παραμείνει στη Βουλή. Το 2011 είχε περάσει από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΛΑΣ χωρίς να διαπιστωθεί ότι αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.