15 Δεκέμβριος 2017, 17:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Δεκέμβριος 2017, 17:13

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις της ΠΑΕ Ποντίων – Οριστική η αποβολή της από το πρωτάθλημα

  • Απορρίφθηκαν οι εφέσεις της ΠΑΕ Ποντίων – Οριστική η αποβολή της από το πρωτάθλημα
    (Φωτ.: thrakisports.gr)

Αρνητική ήταν η απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τις δύο ενστάσεις της ΠΑΕ Ποντίων για το θέμα της φανέλας. Η ομάδα του Θρυλορίου έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, επειδή μηδενίστηκε σε τρία παιχνίδια, στα οποία προσήλθε να κατέβει με την επετειακή φανέλα με μήνυμα για τη Γενοκτονία.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης επέβαλε στην ΠΑΕ Ποντίων μηδενισμό και πρόστιμο 2.000 ευρώ για τα τρία παιχνίδι πρωταθλήματος και για ένα Κυπέλλου.

Η ομάδα προσέφυγε για δύο από αυτές τις αποφάσεις, με την Εφέσεων μετά την εκδίκαση και της δεύτερης ένστασης, να ζητά και την κατάθεση των διαιτητών που πήραν τη σχετική απόφαση για τη μη διεξαγωγή των αγώνων. Τελικά σήμερα εκδόθηκαν οι αποφάσεις της Εφέσεων, με τις οποίες απορρίπτει και τις δύο προσφυγές της ΠΑΕ Ποντίων. Αυτό σημαίνει ότι οι ποινές που έχουν επιβληθεί από την ΕΠΣ Θράκης ισχύουν και η αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα δεν ανακαλείται.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της επιτροπής Εφέσεων:

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της από 10.10.2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της υπ’ αριθ. 1/2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης.