14 Δεκέμβριος 2017, 10:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Δεκέμβριος 2017, 10:37

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας σε κλίμα Χριστουγέννων

  • Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας σε κλίμα Χριστουγέννων
  • Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας σε κλίμα Χριστουγέννων

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας με κέφι και χαρά συνεχίζει για 5η εβδομάδα τις χριστουγεννιάτικες δράσεις που έχει προγραμματίσει, με ένα ιδιαίτερα όμορφο πρόγραμμα ικανό να καλύψει όλες τις επιθυμίες και να σκορπίσει χαρά.

Μετά τις γλυκές δημιουργίες που έφτιαξαν τα παιδιά την προηγούμενη εβδομάδα, σειρά πήρε την περασμένη Κυριακή η προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν στην παραμυθένια Λέσχη ζεστές λαχταριστές βάφλες, δημιουργώντας ο καθένας με τη φαντασία του, τον δικό του γλυκό συνδυασμό. Μια όμορφη νότα ζεστασιάς έδωσαν τα παιδιά του συλλόγου, ψέλνοντας τα κάλαντα από την αλησμόνητη πατρίδα. Η Λέσχη αργότερα μεταμορφώθηκε σε σινεμά, καθώς η κυριακάτικη βραδιά έκλεισε με προβολή ταινίας δίπλα στο τζάκι. Γονείς και παιδιά απόλαυσαν μέχρι τις βραδινές ώρες όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς στην φιλόξενη αίθουσα.

Το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, σε ένα «Ταξίδι γλυκών γεύσεων από την πατρίδα», από το τμήμα γυναικών της Λέσχης.

  • Φωτογραφίες: Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας.