13 Δεκέμβριος 2017, 23:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Δεκέμβριος 2017, 23:38

Η Εθνική του Euro 2004 στηρίζει την «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

  • Η Εθνική του Euro 2004 στηρίζει την «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών
    Αναμνηστική φωτοτογραφία της ομάδα που σήκωσε το Euro 2004, πριν από το φιλανθρωπικό αγώνα που έδωσε το Μάιο του 2015 στο γήπεδο της Τούμπας (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)

Έχουν περάσει 13 χρόνια από εκείνη τη μαγική βραδιά όπου η Ελλάδα πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του αθλητισμού, κατακτώντας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Όσα χρόνια ωστόσο κι αν περάσουν, οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ τη βραδιά της 4ης Ιουλίου 2004. Οι «πολεμιστές» του Οτο Ρεχάγκελ, για το ιστορικό σε κάθε επίπεδο Euro 2004, που έκαναν σχεδόν όλους τους Έλληνες να δακρύσουν από χαρά συναντιούνται και πάλι στο γήπεδο για να στηρίξουν το Φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με κεντρικό μήνυμα «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ… Η ΑΓΑΠΗ».

Τη Δευτέρα 18 Δεκέμβριου 2017 στις 15:00 δίνουν ραντεβού στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη, για ένα φιλικό αγώνα με την «Αποστολή» στην ομάδα της οποίας θα συμμετέχουν και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας.

Σκοπός της αναμέτρησης είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για να στηριχθούν οι  συνάνθρωποι μας και κυρίως τα μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη. Το απόγευμα της Δευτέρας είναι μια ευκαιρία, λίγο πριν τις γιορτές, να θυμηθούμε και να τιμήσουμε  τους παίκτες στους οποίους υποκλίθηκε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, φέρνοντας στο γήπεδο μόνο τρόφιμα αντί εισιτηρίου, όπως σημειώνει η «Αποστολή». Την ποδοσφαιρική συνάντηση διοργανώνουν ο  Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».