13 Δεκέμβριος 2017, 08:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Δεκέμβριος 2017, 08:51

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, μετρό, τραμ και τρόλεϊ την Πέμπτη

  • Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, μετρό, τραμ και τρόλεϊ την Πέμπτη
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Παντελής Σαΐτας)

Ημέρα ταλαιπωρίας θα είναι η Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου για τους κατοίκους της πρωτεύουσας καθώς οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, μετρό, τρόλεϊ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΠΝΟ έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία ή στάσεις εργασίας.

Αναλυτικά:

  • Λεωφορεία και τρόλεϊ θα λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
  • Το μετρό (γραμμές 2 και 3) θα λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 16:00 λόγω των στάσεων εργασίας του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.
  • Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλη την ημέρα τα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) στην 24ωρη απεργία. Δηλαδή δεν θα κινούνται από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ενώ δεν θα εκτελεστούν σιδηροδρομικά και οδικά δρομολόγια στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
  • Δεμένα όμως θα παραμείνουν, από τα ξημερώματα της Πέμπτης έως και τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας τα πλοία, λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία.