12 Δεκέμβριος 2017, 17:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Δεκέμβριος 2017, 16:31

Ένα γεμάτο διήμερο για το Σύλλογο Ποντίων Πεύκων «Παρχάρ’» (βίντεο)

  • Ένα γεμάτο διήμερο για το Σύλλογο Ποντίων Πεύκων «Παρχάρ’» (βίντεο)

Ένα γεμάτο διήμερο έζησαν τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Πεύκων «Παρχάρ’», με τη διεξαγωγή του ετήσιου χορού τους την Κυριακή, και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της περιοχής τους χθες, Δευτέρα.

Ομάδες όλων των ηλικιών παρουσίασαν χορούς της αλησμόνητης πατρίδας.

Ωστόσο το πιο θερμό χειροκρότημα το έλαβαν τα μικρότερα παιδιά του σωματείου. Αργότερα, ο Κώστας Κυριακίδης στη λύρα και στο τραγούδι, ο Χρήστος Χαλκίδης στο αρμόνιο και στο λαϊκό τραγούδι, ο Κώστας Παναγιωτίδης στη λύρα, ο Ηλίας Βασιλειάδης στο νταούλι, ο Νίκος Γκότσιος στο κλαρίνο και Σπύρος Κουρπαγιαννίδης στα ντραμς, δημιούργησαν ατμόσφαιρα κεφιού μέχρι αργά το απόγευμα.


(βίντεο: Γιώργος Γαλανίδης)

Χθες φωταγωγήθηκε και το δέντρο στο σιντριβάνι στα Πεύκα, με τα μέλη του συλλόγου να δίνουν και εκεί το παρών. Στη χαρούμενη γιορτή ξεχωριστό τόνο έδωσαν και οι μαθητές μουσικής από το ΚΔΑΠ Πεύκων, η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Νεάπολης-Συκεών, ο Πολιτιστικός Αιμοδοτικός Σύλλογος Πεύκων, η Χορευτική Ακαδημία Πεύκων, το Ειδικό Σχολείο Πεύκων, ο Σύλλογος Φίλων με Αναπηρία «Αλλάζω», η σχολή χορού «Move up», ο Σύλλογος Φίλων Ρετζικίου και o Aθλητικός Όμιλος Κορωνίδες Νεάπολης-Συκεών.

  • Φωτογραφίες: Τάσος Μουρτίδης.
Εκδηλωσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ10
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
2017