11 Δεκέμβριος 2017, 20:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Δεκέμβριος 2017, 19:25

Επίσκεψη Π. Καμμένου σε Ψαρά, Φούρνους και Χίο – Μήνυμα ΥΕΘΑ στην Τουρκία

  • Επίσκεψη Π. Καμμένου σε Ψαρά, Φούρνους και Χίο – Μήνυμα ΥΕΘΑ στην Τουρκία
    Ο Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του σε ακριτικό φυλάκιο

Ξεκάθαρο μήνυμα με αποδέκτη την Τουρκία έστειλε σήμερα ο Πάνος Καμμένος. «Η Ελλάδα είναι μία ειρηνική χώρα και επιδιώκει την ειρήνη και την ανάπτυξη σε όλη την περιοχή. Προς τους απέναντι έχουμε τείνει χείρα ειρήνης και συνύπαρξης. Δεν θα επιτρέψουμε όμως ποτέ να παραχωρηθεί έστω και μία σπιθαμή εθνικού εδάφους. Δεν θα επιτρέψουμε να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, επισκέφθηκε τα Ψαρά και τους Φούρνους, όπου μοίρασε δώρα στους μαθητές ενόψει των εορτών. Επίσης, επισκέφθηκε τα φυλάκια, όπου συνομίλησε με τα στελέχη, τους στρατιώτες και τους εθνοφύλακες και τους ευχήθηκε για τις γιορτές. Στη συνέχεια μετέβη στη Χίο, όπου εγκαινίασε τρία στρατιωτικά οικήματα.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα, και όλους όσοι βρισκόμαστε εδώ –και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την προσέλευση των πολιτών στη σημερινή εκδήλωση– στην όμορφη Χίο και στο στρατόπεδο «ΒΑΚΗ» για να εγκαινιάσουμε τις τρεις στρατιωτικές οικίες οι οποίες κατασκευάσθηκαν με δωρεά του κ. Λουκά Κτιστάκη. Μια πρωτοβουλία που ξαναδίνει ζωή σε μια παλαιά κτηριακή εγκατάσταση, μετατρέποντάς τη σε νέα σύγχρονα οικήματα», ανέφερε ο Π. Καμμένος

Υπογράμμισε για μια ακόμη φορά το όραμα της ηγεσίας του υπουργείου ώστε «να φτάσουμε στο σημείο στο οποίο κάθε στέλεχος όταν μετατίθεται σε μια νέα Φρουρά, ανεξαρτήτως που βρίσκεται αυτή, στην παραμεθόριο, στα νησιά, στον Έβρο ή ακόμα και σε μεγάλες πόλεις, να βρίσκει μια έτοιμη κατοικία».

  • Φωτογραφίες: Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.