8 Δεκέμβριος 2017, 09:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Δεκέμβριος 2017, 09:14

Στη Μυρτώ της Πάρου αφιέρωσε η ΑΕΚ την πρόκριση στους «32»

  • Στη Μυρτώ της Πάρου αφιέρωσε η ΑΕΚ την πρόκριση στους «32»
    Η Μυρτώ και η μητέρα της (αριστερά) ταξίδεψαν στη Βιέννη για να δουν από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αούστρια (φωτ.: Facebook / AEK FC)

Η ιστορία της, το 2012, συγκίνησε όλη την Ελλάδα: η Μυρτώ βρισκόταν σε διακοπές στην Πάρο όταν ένας άνδρας από το Πακιστάν, ο Αχμέτ Βακάς, της επιτέθηκε, τη βίασε, της τσάκισε το κεφάλι με μια πέτρα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε. Πέντε χρόνια μετά, η 20χρονη σήμερα κοπέλα παραμένει σε αναπηρικό καροτσάκι. Αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει να βρεθεί δίπλα στην ΑΕΚ, την ομάδα που στηρίζει από παιδί μιας και είναι γέννημα-θρέμμα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Με πρωτοβουλία της Original 21 η Μυρτώ βρέθηκε στις εξέδρες του «Έρνστ Χάπελ» και πανηγύρισε από κοντά την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Έτσι, σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ αφιέρωσε την πρόκριση στην 20χρονη κοπέλα που δίνει μεγάλο αγώνα ζωής, αλλά πάντα βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη της ομάδα. Επίσης, η πρόκριση αφιερώθηκε και στους τραυματίες της ομάδας (Μάνταλο, Γιόχανσον, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλο), καθώς και στους απανταχού φίλους της ΑΕΚ.