6 Δεκέμβριος 2017, 14:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Δεκέμβριος 2017, 14:22

Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη: Ανιψιός σκότωσε τον θείο στο κυνήγι

  • Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη: Ανιψιός σκότωσε τον θείο στο κυνήγι
    (Φωτ.: Flickr / m01229, licensed via CC 2.0)

Σε τραγωδία κατέληξε για δύο κυνηγούς το κυνήγι πτηνών σε ορεινή περιοχή της Ξάνθης, καθώς ο ένας από τους δύο τραυματίστηκε θανάσιμα. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μετέδωσε πως το δυστύχημα συνέβη όταν οι δύο άνδρες, 51 και 33 ετών, οι οποίοι έχουν συγγενική σχέση (θείος και ανιψιός), μετέβησαν σε ορεινή περιοχή της Ορεστινής Ξάνθης για κυνήγι πτηνών.

Στη διάρκεια του κυνηγιού ο ανιψιός πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 51 ετών θείο του.

Ο 33χρονος, σημειώνεται, πως μόλις διαπίστωσε τι είχε συμβεί επικοινώνησε με τους οικείους του και με τις αστυνομικές Αρχές, που μετέβησαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψή του και στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, το οποίο κατείχε νόμιμα. Σε βάρος του συλληφθέντος, σχηματίστηκε δικογραφία, για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης.

Οι δύο άνδρες ήταν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εκτιμάται ότι πρόκειται για ατύχημα, ενώ δεν διαπιστώθηκε καμία άλλη παράβαση, δεδομένου ότι αμφότεροι κατείχαν κυνηγετική άδεια και το δυστύχημα συνέβη σε περιοχή, σε ημέρα και ώρα που επιτρεπόταν το κυνήγι.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Λ. Παπαδημητρίου.