4 Δεκέμβριος 2017, 17:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Δεκέμβριος 2017, 17:34

Ο νομάρχης Σαμψούντας τα βάζει με τη Samsung και το ίντερνετ!

  • Ο νομάρχης Σαμψούντας τα βάζει με τη Samsung και το ίντερνετ!
    Ο νομάρχης Σαμψούντας Οσμαν Καϊμάκ (φωτ.: Twitter / Osman Kaymak)

Τι σχέση μπορεί να έχει η Σαμψούντα με τη Samsung; Αν πιστέψει κανείς τον νομάρχη Σαμψούντας Οσμάν Καϊμάκ ο νοτιοκορεατικός κολοσσός που ειδικεύεται στην υψηλή τεχνολογία βάζει… ιντερνετική τρικλοποδιά στο νομό του Εύξεινου Πόντου με την ομώνυμη πρωτεύουσα.

Αιτία είναι το όνομα της Σαμψούντας στα αγγλικά (Samsun) καθώς η διαφορά με την εταιρεία είναι μόλις σε ένα γράμμα!

«Πολλοί μου έλεγαν ότι όταν ψάχνουν online για τη Σαμψούντα εμφανίζονται αποτελέσματα για τη Samsung. Το διαπίστωσα και μόνος μου. Αν και η Samsung είναι ένα παγκόσμιο brand, εντούτοις δεν θα έπρεπε να υποσκελίζει την επαρχία μας», δήλωσε ο  Οσμάν Καϊμάκ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την ανάδειξη της Σαμψούντας, όπως αναφέρει το πρακτορείο Doğan.

Πρόσφατα βγήκε στον αέρα η καμπάνια LikeSamsun η οποία «εμπλέκει» τους χρήστες των social media καθώς τους ζητείται να ανεβάσουν φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο hashtag. «Ζητώ από αυτούς που αγαπούν τη Σαμψούντα αλλά και αυτούς που νοιάζονται για το μέλλον της να στηρίξουν το πρότζεκτ. Όσο περισσότερο γνωστό γίνει το site που φτιάξαμε τόσες περισσότερες φωτογραφίες θα ανέβουν», σημείωσε ο νομάρχης.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας κάθε τρεις μήνες θα διοργανώνεται διαγωνισμός φωτογραφίας.