26 Νοέμβριος 2013, 10:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:49

Μουσικός περίπλους της Ποντιακής Λύρας! Φωτογραφίες

  • Μουσικός περίπλους της Ποντιακής Λύρας! Φωτογραφίες

Μουσική συναυλία "Μουσικός περίπλους της Ποντιακής Λύρας" πραγματοποιήθηκε χθες από τον Σύλλογο Ποντίων "Ακρίτες του Πόντου" Σταυρούπολης.

Ο Σύλλογος Ποντίων "Ακρίτες του Πόντου" Σταυρούπολης και το τμήμα μουσικού εργαστηρίου εκμάθησης παραδοσιακών οργάνων διοργάνωσαν χθες, 25 Νοεμβρίου 2013, με πολύ μεγάλη επιτυχία μουσική συναυλία με το κυρίαρχο όργανο των Ποντίων την Ποντιακή λύρα.

Θερμή υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου όπου γέμισε το Κέντρο Πολιτισμού "Χρήστος Τσακίρης" στην Σταυρούπολη Λαγκαδά, στηρίζοντας την φιλανθρωπική εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων "Ακρίτες του Πόντου". Το μουσικό ταξίδι ξεκίνησε από τον Ανατολικό Πόντο συνέχισε στην Θράκη και την Μικρά Ασία και έφτασε μέχρι τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Σύλλογος Ποντίων "Άκρίτες του Πόντου" Σταυρούπολης
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγο

Ο Σύλλογος Ποντίων "Ακρίτες του Πόντου" Σταυρούπολης  και το τμήμα μουσικού εργαστηρίου εκμάθησης παραδοσιακών οργάνων - See more at: http://www.pmnews.gr/local-news/actions/item/6538-mousikos-periplous-tis-pontiakis-lyras-stin-stavroypoli-25-noem-2013/6538-mousikos-periplous-tis-pontiakis-lyras-stin-stavroypoli-25-noem-2013#sthash.E6qWwlL3.dpuf
Gallery