28 Νοέμβριος 2017, 16:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 28 Νοέμβριος 2017, 15:13

Ποντιακό γλέντι μέχρι το πρωί από τον «Παλλαλιακό» στους Πόντιους Στουτγάρδης (βίντεο)

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμη φορά το Αθλητικό-Φιλανθρωπικό Σωματείο Ποντίων Καλλιτεχνών «Παλλαλιακός», συμμετέχοντας αφιλοκερδώς στις διήμερες εκδηλώσεις μνήμης και πολιτισμού της Ποντιακής Ένωσης Στουτγάρδης και Περιχώρων «Η Ρωμανία».

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 19ος Ποντιακός Χορός Νεολαίας με σκοπό να βοηθηθούν ιδρύματα για παιδιά σε Γερμανία και Ελλάδα.

Η αίθουσα εκδηλώσεων που φιλοξένησε το χορό του συλλόγου γέμισε από λάτρεις της ποντιακής μουσικής και παράδοσης. Ο ένας μετά τον άλλον οι καλλιτέχνες του «Παλλαλιακού» ανέβαιναν στη σκηνή των εκδηλώσεων κάνοντας τον κόσμο να χορεύει μέχρι το πρωί στους γνώριμους ήχους της ποντιακής λύρας.

Στο χορό το παρών έδωσαν μέλη και πρόεδροι ποντιακών συλλόγων από τις περιοχές Βάδης-Βυρτεμβέργης, Λούντβιχσχάφεν, Ρηνανίας, Φραγκφούρτης, και από άλλες πόλεις της Γερμανίας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της ΟΣΕΠΕ Ανέστης Οσιπίδης.

Το διήμερο ολοκληρώθηκε με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της Ποντιακής Ένωσης Στουτγάρδης και Περιχώρων «Η Ρωμανία» και του «Παλλαλιακού».

  • Βίντεο: Κωνσταντίνος Γιαννακίδης.
Εκδηλωσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ25
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
2017
19:00
Από την Ποντιακή Ένωση Στουτγάρδης και περιχώρων «Η Ρωμανία» και το Αθλητικό Σωματείο Ποντίων...