26 Νοέμβριος 2017, 23:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Νοέμβριος 2017, 23:36

Απίστευτες καταγγελίες από τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαϊτζίδη (βίντεο)

  • Στην εισαγγελέα Αθλητισμού κατέθεσε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου Δ. Καλαϊτζίδης
    Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Καλαϊτζίδης (φωτ. αρχείου: apollonpontoufc.gr)

Ο Απόλλων Πόντου ηττήθηκε 2-1 σήμερα από τον Αιγινιακό και μετά το ματς ο τεχνικός των Kοκκινόμαυρων Δημήτρης Καλαϊτζίδης εξέφρασε έντονα παράπονα για τον διατητή, ο οποίος τον απέβαλε στο τέλος του αγώνα. Ωστόσο, στη συνέντευξη Tύπου, προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες περί παραγόντων που μπαίνουν στα αποδυτήρια και υποδεικνύουν στους παίκτες πόσα γκολ θα δεχθούν, ενώ ζήτησε την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σε έναν αγώνα στον οποίο έπρεπε να κερδίσει ο Απόλλων, φεύγουμε ηττημένοι από το γήπεδο γιατί δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, δεν αξιοποιήσαμε την κατοχή της μπάλας. Με δύο γεμίσματα του αντιπάλου και με τις ανεκδιήγητες με βάση τον λογισμό μου αποφάσεις του διαιτητή φτάσαμε στο τελικό 2-1.

»Αυτό ήταν το ελάχιστο που συνέβη, προτείνω τον αθλητικό εισαγγελέα να με καλέσει γιατί έχω να του δώσω πάρα πολλές πληροφορίες για παράγοντες που μπαίνουν στα αποδυτήρια και λένε, για το φετινό πρωτάθλημα μιλάω, θα δεχτείτε τρία τέρματα, για άλλους που παίρνουν τηλέφωνο στο ημίχρονο και λένε θα δεχθείτε άλλα δύο, για παράγοντες που παίρνουν 20.000 πριν από τον αγώνα για να χάσουνε με τέσσερα και πέντε γκολ. Για τεχνικούς διευθυντές που με τον κουμπάρο τους και έναν ακόμη στήνουν το ματς, και μετά πάει ο πρόεδρος στα αποδυτήρια και τους βρίσκει και γίνονται διάφορα περιστατικά. Έχω να του δώσω σημαντικές πληροφορίες, να τις αξιολογήσει, για να καθαρίσουμε αυτό το δύσμοιρο ποδόσφαιρο από τα μιάσματα που κυκλοφορούν μέσα σε αυτό».