22 Νοέμβριος 2017, 21:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Νοέμβριος 2017, 19:44

Μαραθωνοδρόμος ο Πετρούνιας

  • Μαραθωνοδρόμος ο Πετρούνιας
    Ο Λευτέρης Πετρούνιας με το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του Ρίο έξω από το κτήριο της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Χωριό

Πρόσθετη λάμψη θα δώσει ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη συμμετοχή του στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη. O χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους έχει ήδη μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας.

Σε μήνυμά του ο Λευτέρης Πετρούνιας απευθύνει σε όλους κάλεσμα συμμετοχής, δείχνοντας παράλληλα ότι σκοπεύει να παρουσιαστεί σε ιδανική φόρμα.

«Οι εγγραφές, όπως και οι προπονήσεις για τον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος", έχουν ξεκινήσει! Σας περιμένω την 1η Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, για να τρέξουμε μαζί!», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωταθλητής της ενόργανης κατά τη διάρκεια μιας προπόνησής του σε κυλιόμενο διάδρομο γυμναστικής.

Η διαδρομή του Μαραθωνίου θα έχει εκκίνηση από την Πέλλα και τερματισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες μικρότερων αποστάσεων, 10 χλμ, 5 χλμ και δρόμος 1.000μ μαθητών Δημοτικών Σχολείων. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Είναι αφιερωμένος στον Έλληνα μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη και ήδη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον δρομέων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό! Οι ατομικές εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 7 Μαρτίου και οι ομαδικές εγγραφές μέχρι τις 2 Μαρτίου.


Ο Λευτέρης Πετρούνιας στέλνει το μήνυμά του τρέχοντας στο διάδρομο του γυμναστηρίου