23 Νοέμβριος 2013, 21:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:50

Τα δάκρυα του Ταξιάρχη κι η τραγωδία στη Ρόδο

  • Τα δάκρυα του Ταξιάρχη κι η τραγωδία στη Ρόδο

Όπως είχε γίνει γνωστό δύο εικόνες του Ταξιάρχη στο εκκλησάκι του παλιού νεκροταφείου της Ιαλυσού είχαν αρχίσει να δακρύζουν στις 26 Οκτωβρίου,  γεγονός που άλλοι χλεύασαν κι άλλοι πίστεψαν.

Μετά την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε το νησί και η οποία κατέληξε σε τραγωδία, ένα εύλογο ερώτημα έρχεται στα χείλη των κατοίκων.

"Ήταν η προειδοποίηση για την καταστροφή που θα ερχόταν!". Αυτή η φράση είναι στα χείλη όλων των κατοίκων της Ιαλυσού που βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις απο την θεομηνία που κτύπησε την περιοχή τους, όπως αναφέρει το verena.gr

Βιβλική καταστροφή

Στον σταθμό Βήμα 99,5 μίλησε και αντιπεριφερειάρχης Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος έκανε λόγο για «πρωτοφανές φαινόμενο» όσον αφορά στην ένταση της βροχόπτωσης. «Μέσα σε μία ώρα έγινε βιβλική καταστροφή» είπε χαρακτηριστικά.

Πολλές περιοχές του νησιού έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση.

Παρόμοια καταστροφή οι κάτοικοι είχαν να αντιμετωπίσουν από το 1988.

Θαύμα ή σύμπτωση; Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα;

Το τραγικό είναι ότι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την θεομηνία και οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ο αγνοούμενος είναι ελάχιστες.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr 

Σχετικά άρθρα

Δάκρυσε η εικόνα του Ταξιάρχη στη Ρόδο. Βίντεο

Ανείπωτη τραγωδία στην Ρόδο: Δύο γυναίκες νεκρές από την κακοκαιρία

Ανεξήγητα τα δάκρυα της εικόνας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ