20 Νοέμβριος 2017, 11:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Νοέμβριος 2017, 12:00

ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων: Μεγάλη ανταπόκριση των Ποντίων για τους πληγέντες

  • ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων: Μεγάλη ανταπόκριση των Ποντίων για τους πληγέντες
    (Φωτ.: ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων)

Ρούχα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε χθες ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη δυτική Αττική.

Η συγκέντρωση των αγαθών πραγματοποιήθηκε μετά από ανοιχτή πρόσκληση του ΣΠΟΣ σε μέλη, σωματεία και φίλους στο χώρο της Ελαιουργικής, όπου ο Σύνδεσμος διοργάνωσε χθες την τρίτη του πρόβα για το 13ο Πανελλάδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.

«Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση σωματείων, μελών και φίλων στο κάλεσμα του Συνδέσμου μας για τη συγκέντρωση τροφίμων, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των πληγέντων από τη θεομηνία κατοίκων της δυτικής Αττικής» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΠΟΣ.

Την προσπάθεια του Συνδέσμου βοήθησαν ο Δήμος Μάνδρας και Ελευσίνας παραχωρώντας οχήματα και προσωπικό για την άμεση μεταφορά της βοήθειας στους προκαθορισμένους χώρους διανομής. Η βοήθεια του ΣΠΟΣ δεν σταματά εδώ, καθώς η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στην τέταρτη πρόβα για το Φεστιβάλ.