18 Νοέμβριος 2017, 14:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Νοέμβριος 2017, 16:48

Κάλεσμα ανθρωπιάς από την Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας

  • Βρέθηκε μια ακόμα σορός στη Μάνδρα – Στους 20 οι νεκροί
    (Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ / Βασίλης Ψωμάς)

Προϊόντα βασικών αναγκών για την ανακούφιση των πληγέντων στις περιοχές της δυτικής Αττικής συγκεντρώνει η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Όπως ανακοίνωσε, η συγκέντρωση ειδών βασικών αναγκών θα γίνεται Δευτέρα 20/11 έως και την Παρασκευή 24/11 στα γραφεία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Με την παρούσα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας απευθύνει κάλεσμα ανθρωπιάς στα μέλη και φίλους της, με σκοπό να συμβάλει στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από ακραία καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές συνανθρώπων μας στις περιοχές της Δυτικής Αττικής. Θεωρούμε χρέος μας ως ιστορικός σύλλογος Ποντίων, με σημαντική κοινωνική προσφορά στη σχεδόν εκατονταετή διαδρομή του, να σταθούμε κοντά στο αδελφό σωματείο μας στη Μάνδρα, την Ένωση Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι», που αγωνίζεται καθημερινώς να προσφέρει μαγειρεμένο φαγητό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες.

Ενημερώνουμε λοιπόν, όλους τους ενδιαφερόμενους να συνεισφέρουν, πως στο σύλλογό μας (Καπετανίδου 81, Δραπετσώνα) θα γίνεται συγκέντρωση ειδών προς ανακούφιση των βασικών αναγκών των συνανθρώπων μας στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, και στη Μάνδρα ειδικότερα, καθημερινώς από Δευτέρα 20/11 έως και την Παρασκευή 24/11 και ώρες 18:30 - 21:30 (ΔΕΥ-ΤΕΤ-ΠΑΡ) και 18:00-21:00 (ΤΡ-ΠΕΜ).

Κατόπιν συνεννόησης με τον τοπικό σύλλογο Μάνδρας, τα είδη για τα οποία υπάρχει άμεση ανάγκη, είναι: νερό, ψωμί, κιμάς, λάδι, δοχεία φαγητού, γαλότσες, ρουχισμός. Φυσικά, ό,τι συλλεχθεί σε υπόλοιπα τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη (ατομικής υγιεινής, απορρυπαντικά, σεντόνια-κουβέρτες), θα διατεθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Μάνδρας. Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο κάλεσμα ανθρωπιάς που απευθύνουμε, σας αναμένουμε τις παραπάνω μέρες και ώρες να δηλώσουμε όλοι «παρών» στον αγώνα των συνανθρώπων μας να επανέλθουν το συντομότερο, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό.