23 Νοέμβριος 2013, 10:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:50

Χαμός με τις δηλώσεις του Σφακιανάκη! Η Βανδή ακύρωσε τη συνεργασία τους

  • Χαμός με τις δηλώσεις του Σφακιανάκη! Η Βανδή ακύρωσε τη συνεργασία τους

Χαμός με τις δηλώσεις του Σφακιανάκη! Η Βανδή ακύρωσε τη συνεργασία τους

Οι φήμες για ναυάγιο στη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Νότη Σφακιανάκη επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Η ίδια η Δέσποινα με ανακοίνωσή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το σχήμα λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα και ο λόγος είναι οι δηλώσεις του Νότη για τη Χρυσή Αυγή.

«Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει», δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Νότης Σφακιανάκης κατά τη διάρκεια της απονομής του πολυπλατινένιου δίσκου του και η Δέσποινα έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα να αποφασίσει να ακυρώσει τη συνεργασία της με τον τραγουδιστή λίγο πριν ξεκινήσουν οι εμφανίσεις τους. Είναι γνωστή η ποντιακή καταγωγή της Δέσποινας Βανδή, κατά κόσμον Δέσποινα Μαλέα που γεννήθηκε στην Καβάλα.

«Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό.

Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.

Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή.

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.

Και κάτι τελευταίο… Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες… Αυτό», έγραψε η Δέσποινα, κλείνοντας οριστικά την πόρτα της συνεργασίας της με τον Νότη.Πηγή: madata.gr