13 Νοέμβριος 2017, 21:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Νοέμβριος 2017, 07:58

Σε Αθήνα και Βέροια οι χορευτές ετοιμάζονται για το 13ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της ΠΟΕ (βίντεο)

  • Σε Αθήνα και Βέροια οι χορευτές ετοιμάζονται για το 13ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της ΠΟΕ (βίντεο)
    Πρόβα του ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων

Οι πρόβες των σωματείων για το 13ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος συνεχίζονται κανονικά, με τους χορευτές να αδημονούν για την παρουσία τους στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς.

Την Κυριακή, τα ποντιακά σωματεία Ημαθίας και Αττικής πραγματοποίησαν τις πρόβες τους βάζοντας τις τελικές πινελιές στην εμφάνισή τους καθώς η μέρα του φεστιβάλ πλησιάζει.

Ο χώρος της Ελαιουργικής στην Ελευσίνα γέμισε με τους χορευτές του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων και οι στιγμές ήταν μοναδικές. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των χοροδιδασκάλων που συντονίζουν τους χορευτές για το φεστιβάλ και θέλουν την αρτιότερη εμφάνιση της ομάδας τους. Η επόμενη προγραμματισμένη πρόβα του Συνδέσμου είναι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.


Οι χοροδιδάσκαλοι του ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων

Η δεύτερη πρόβα για τα σωματεία Ημαθίας του ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε χθες στους χώρους της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συντονιστή του νομού Ημαθίας του ΣΠΟΣ Βασίλη Ασβεστά στο facebook, το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Η επόμενη πρόβα θα γίνει την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Μακρωχώρι Ημαθίας.

Εκδηλωσεις