11 Νοέμβριος 2017, 15:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Νοέμβριος 2017, 15:05

Καταθέτουν και οι διαιτητές που τιμώρησαν την ΠΑΕ Ποντίων για την επετειακή φανέλα

  • Καταθέτουν και οι διαιτητές που τιμώρησαν την ΠΑΕ Ποντίων για την επετειακή φανέλα
    (Φωτ.: Facebook / ΠΑΕ Ποντίων)

Την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ περιμένει η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου για το θέμα της επετειακής φανέλας με το μήνυμα για τη Γενοκτονία. Η ΕΠΣ Θράκης με διαδοχικές αποφάσεις της έχει τιμωρήσει την ομάδα, με μηδενισμούς και βαριά πρόστιμα. Η ΠΑΕ Ποντίων προσέφυγε δύο φορές στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, αναμένοντας την απόφαση.

Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, η Επιτροπή Εφέσεων προχώρησε σε μια ασυνήθιστη κίνηση για ένα όχι και τόσο κοινό ζήτημα.

Συγκεκριμένα κάλεσε για κατάθεση τον διαιτητή του αγώνα της ΠΑΕ Ποντίων με τον Πανθρακικό, Ιωάννη Δρακίδη, αλλά και τον ρέφερι του αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Παγουρίων, Στέφανο Κουμπαράκη. Επίσης ζήτησε να ενημερωθεί επίσημα από την ΕΠΣ Θράκης για το πότε έμαθε για την εν λόγω φανέλα της ομάδας του Θρυλορίου. Η ημερομηνία που θα κληθούν να καταθέσουν οι διαιτητές και θα επανεξεταστεί η υπόθεση, αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Παράλληλα, με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση της ΠΑΕ Ποντίων την Κυριακή, όπου θα αντιμετωπίσει για το πρωτάθλημα τον Πόντο Κομοτηνής και παρά την ανακοίνωση περί αποχώρησης, αναμένεται να παραταχθεί κανονικά να αγωνιστεί, φορώντας την επίμαχη φανέλα. Διαιτητής στον αγώνα έχει οριστεί ο Στέφανος Κουμπαράκης, ο οποίος δεν επέτρεψε την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Παγουρίων.