21 Νοέμβριος 2013, 16:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:50

Πουλάω το νεφρό μου για να ζήσω τα παιδιά μου

  • Πουλάω το νεφρό μου για να ζήσω τα παιδιά μου

Πουλάω το νεφρό μου για να ζήσω τα παιδιά μου

Ένα ανθρώπινο δράμα στον καιρό της οικονομικής κρίσης με «πρωταγωνιστή» ένα Ηρακλειώτη ο οποίος κρύβεται πίσω από το χειρόγραφο σημείωμα που τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του Βενιζελείου Νοσοκομείου. «Δεν πουλάω μόνο το νεφρό μου, θα μπορούσα να πουλήσω και το κεφάλι μου αν το ήθελαν, αρκεί να ζήσουν τα παιδιά μου».

To σημείωμα που συγκλονίζει

Το irakliolive.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον άνθρωπο που βγάζει το νεφρό του στο ... σφυρί για να ζήσουν τα παιδιά του. Μια επικοινωνία φορτισμένη και δύσκολη καθώς ο ίδιος δήλωσε από την πρώτη στιγμή και δε θέλει να λάβει καμία δημοσιότητα. Χωρίς να αποκαλύψει στοιχεία που θα τον φωτογράφιζαν είπε ότι η ζωή του πήρε την κάτω βόλτα πριν από 2,5 χρόνια όταν έμεινε άνεργος. Ως τότε ζούσε όπως είπε μια ζωή πολύ καλή από οικονομικής άποψης.
Στα 2,5 χρόνια που μεσολάβησαν κι ενώ έψαχνε εναγωνίως και μάταια για οποιαδήποτε δουλειά. Σήμερα παραμένει άνεργος κι ωστόσο όπως λέει: «πουλήσαμε τα πάντα, έπιπλα, ηλεκτρικά είδη κι ότι άλλο είχαμε στο σπίτι. Δεν έμεινε τίποτα. Δεν μπορούμε να ζήσουμε. Γι αυτό πουλάω το νεφρό μου. Για μένα αυτό δεν είναι τίποτα, μπορώ να ζήσω και με ένα νεφρό. Θα μπορούσα να πουλήσω και το κεφάλι μου αν κάποιος το αγόραζε. Ζω για τα παιδιά μου αλλά δεν μπορώ να τους προσφέρω τα στοιχειώδη. Θα μπορούσα να πεθάνω γι αυτά. Το ένα μου παιδί δίνει Πανελλήνιες και πρέπει να κάνει φροντιστήρια, το άλλο πάει Δημοτικό. Αλλά εγώ δεν μπορώ να τους προσφέρω πια ούτε τα στοιχειώδη».
Ο Ηρακλειώτης που αρνείται για άλλη μια φορά να αποκαλύψει οποιοδήποτε στοιχείο για την ταυτότητα του επιμένει λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο: «δε θέλω δημοσιότητα, ένα άνθρωπο να αγοράσει το νεφρό μου ψάχνω».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει δουλειά στο συγκεκριμένο άνθρωπο που είναι μάγειρας, έχει ασχοληθεί με ελαιοχρωματισμούς και μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δουλειά του ανατεθεί μπορεί να στείλει το τηλέφωνο του στο info@irakliolive.gr

Πηγή: madata.gr