3 Νοέμβριος 2017, 10:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Νοέμβριος 2017, 10:13

Άρχισαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις – Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα

  • Black Friday: Προσοχή συστήνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Βλάχος)

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις άρχισαν χθες και θα διαρκέσουν έως τις 15 Νοεμβρίου. Μάλιστα αυτή την Κυριακή, στις 5 Νοεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή είναι προαιρετική και το προτεινόμενο ωράριο είναι από τις 11:00 έως τις 18:00.

Ωστόσο την ίδια μέρα, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου προγραμματίζοντας συγκέντρωση στις 11:00 στην Ερμού.

Με ανακοίνωσή της σημειώνει: «Η λειτουργία των καταστημάτων, στις 5/11/2017, συμπίπτει με την περαιτέρω απελευθέρωση των Κυριακών, που ψήφισε πρόσφατα η κυβέρνηση στο συμπληρωματικό μνημόνιο του Μαΐου και μετά από επιταγή των δανειστών και των μεγαλοεργοδοτών. Είναι φανερό ότι, αν οι εργαζόμενοι δεν αντισταθούν, το ξήλωμα της κυριακάτικης αργίας θα συνεχιστεί, διότι αυτό θέλουν οι μεγάλες αλυσίδες, οι πολυεθνικές, τα malls, τα εκπτωτικά χωριά. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας με νέα πανελλαδική απεργία, στις 5/11/2017.»