31 Οκτώβριος 2017, 15:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 31 Οκτώβριος 2017, 14:40

Στους νέους της Ίμβρου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

  • Πρόσκληση Βαρθολομαίου στον Μητροπολίτη Κιέβου Επιφάνιο να συλλειτουργήσουν
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Νίκος Αρβανιτίδης)

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, προκειμένου να συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη για τον «Θρησκευτικό και πολιτιστικό πλουραλισμό και την ειρηνική συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά το διήμερο 30 και 31 Οκτωβρίου 2017.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συναντά σήμερα τους νέους της Ίμβρου Νέας Σμύρνης.

Στο πλαίσιο της διαμονής του στην Αθήνα ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα έχει την ευκαιρία να παραστεί σε εκδήλωση της Επιτροπής Νεολαίας του Συλλόγου Ιμβρίων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ιμβρίων, στη Νέα Σμύρνη.

Οι νέοι της Ίμβρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν από κοντά τον Παναγιώτατο αλλά και να γνωρίσουν άλλους συνομηλίκους τους που κατάγονται από την Ίμβρο. Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση νεολαίας την οποία η Επιτροπή Νεολαίας φιλοδοξεί να καταστήσει θεσμό με την ελπίδα οι νέοι της Ίμβρου να γνωριστούν και να αναπτύξουν δεσμούς αλληλεγγύης, να συμπράξουν και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες τόσο αναφορικά με το Σύλλογο και την Ίμβρο όσο και εν γένει για όσα θέματα τους απασχολούν σήμερα.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση θα επιτρέπεται μόνο σε Ίμβριους νέους 12-35 ετών, με πρόσκληση.