19 Νοέμβριος 2013, 16:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:50

Αγοράκι αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να κάνει την τιμωρία

  • Αγοράκι αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να κάνει την τιμωρία

Αγοράκι αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να κάνει την τιμωρία

Σοκάρει η είδηση ότι ένα αγοράκι 10 ετών αυτοκτόνησε πέφτοντας από κτήριο 30 ορόφων επειδή δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε αυτό που του ζήτησε η δασκάλα του.

Ο λόγος για τον Κινέζο μαθητή Jun Jun.

Όλα ξεκίνησαν μια μέρα στο σχολείο που έκαναν διαγωνισμό ανάγνωσης. Κάποια παιδιά διαβάζανε, ενώ ο  Jun Jun.συνομιλούσε με κάτι φίλους του. Τα παιδιά που διαβάζανε έκαναν παράπονα στην δασκάλα ότι δε μπορούν να συγκεντρωθούν εξαιτίας της φασαρίας και έτσι η δασκάλα αποφάσισε να τιμωρήσει τα παιδιά που κάνανε φασαρία, βάζοντάς τα να καθίσουν μια ώρα παραπάνω στο σχολείο.

Στη συνέχεια η δασκάλα ζήτησε στον 10χρονο και δύο ακόμα παιδιά να γράψουν μια αυτοκριτική 1000 λέξεων. Ο Jun Jun τότε άρχισε να κλαίει και η δασκάλα τον ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνος τη ρώτησε τι θα συνέβαινε αν δεν κατάφερνε να ολοκληρώσει την ποινή του. Η δασκάλα του απάντησε πως θα στεκόταν όρθιος για μια ώρα.

Το παιδί τότε έφτασε στην πολυκατοικία που διέμενε, αλλά αντί να πάει στο σπίτι του, μπήκε στο ασανσέρ και πήγε μέχρι τον 30όροφο.Έγραψε ένα σημείωμα που έλεγε πως δε μπορεί να γράψει την έκθεση και πως έχει προσπαθήσει πολύ αλλά δεν ξέρει τι άλλο να κάνει. Έτσι το παιδί πήδηξε και έπεσε στο κενό.

Ένας μάρτυρας είπε πως άκουσε ένα μπαμ, σαν να γινόταν έκρηξη σε κάποιο αυτοκίνητο. Όταν είδε το παιδί, δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Οι γονείς του είναι συντετριμμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε ενώ ανήρτησαν έξω από το σχολείο ένα πανό που έλεγε «Ο δάσκαλος ανάγκασε το παιδί μας να πηδήξει από το κτήριο…»

Πηγή: madata.gr