19 Νοέμβριος 2013, 14:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:51

Μία βραδιά Ποντιακών Εδεσμάτων στους Ακρίτες Σερρών

  • Μία βραδιά Ποντιακών Εδεσμάτων στους Ακρίτες Σερρών

Μία βραδιά Ποντιακών Εδεσμάτων στους Ακρίτες Σερρών. Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 στο οικογενειακό κέντρο «Μύλος», βραδιά με Ποντιακά Εδέσματα, προσφορά στην τρίτη ηλικία, στα μέλη και στους φίλους του συλλόγου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Ν. Σερρών «Οι Ακρίτες» για 14η συνεχή χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τοπικοί σύλλογοι όπως η Aδελφότητα Μικρασιατών "Ο Αγιος Πολύκαρπος", η Αδελφότητα Κρητών Σερρών "Το Αρκάδι", ο Σύλλογος Βλάχων "Γεωργάκης Ολύμπιος", ο Σύλλογος Παφραίων Σιντικής και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητων Σερρών.

Ο Σύλλογος Ποντίων "Οι Ακρίτες" Επταμύλων ευχαριστεί όλα μέλη και τους φίλους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί για 14η συνεχή χρονιά η βραδιά Πολιτισμού και Παράδοσης με Ποντιακά Εδέσματα, την ιδιοκτησία του Οικογενειακού Κέντρου "Μύλος" στην Οινούσα για την παραχώρηση της αίθουσας, τις γαλακτοβιομηχανίες ΚΡΙ-ΚΡΙ και ΣΕΡΓΑΛ για τα προιόντα που προσέφεραν, τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την βραδιά Ξενίδη Κώστα, Τσιφτελίδη Γιώργο, Χριστοφορίδη Γιάννη και Κάτη Στάθη αλλά και τις κυρίες που μαγείρεψαν και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η βραδιά.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Σύλλογος Ποντίων Επτάμυλων Σερρών "Ακρίτες"
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου

Gallery