22 Οκτώβριος 2017, 23:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Οκτώβριος 2017, 23:14

Ξυλοκόπησαν δοκίμους αξιωματικούς της Σχολής Ευελπίδων στο κέντρο της Αθήνας

  • Ξυλοκόπησαν δοκίμους αξιωματικούς της Σχολής Ευελπίδων στο κέντρο της Αθήνας
    (Φωτο αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γραφείο Τύπου ΓΕΕΘΑ / STR)

Στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα των επεισοδίων στο Σύνταγμα μεταξύ ακροδεξιών και μελών αντιφασιστικών οργανώσεων, συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα νεαρών εντόπισε τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι και τους επιτέθηκε φωνάζοντάς τους ότι είναι ακροδεξιοί φασίστες.

Οι τρεις πρωτοετείς δόκιμοι που προφανώς ήταν με άδεια από το Σχολή τους και επέστρεφαν σε αυτήν, προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια.

Προηγουμένως όμως οι νεαροί που τους είχαν επιτεθεί πρόλαβαν και τους χτύπησαν. Οι πρωτοετείς Ευέλπιδες νοσηλεύονται προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς φέρουν εκδορές και θλαστικά τραύματα, όμως η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

Τους τραυματίες επισκέφθηκε στο 401 ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος στη συνέχεια έκανε στο Twitter παρακάτω ανάρτηση: «Επισκέφθηκα τους τρεις ευέλπιδες στο 401.Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Απαράδεκτη η επίθεση εναντίον τους, επιβεβλημένη η σύλληψη των ενόχων».