22 Οκτώβριος 2017, 23:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Οκτώβριος 2017, 23:26

Επίθεση οπαδών με πέτρες και μπογιές στα γραφεία της 24MEDIA και του «Έθνους»

  • Επίθεση οπαδών με πέτρες και μπογιές στα γραφεία της 24MEDIA και του «Έθνους»
    Από την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΘΝΟΣ / STR)

Επίθεση με πέτρες και μπογιές εναντίον του κτηρίου όπου στεγάζονται οι ιστοσελίδες του ομίλου 24 MEDIA και η εφημερίδα Έθνος, επί της λεωφόρου Συγγρού, εξαπέλυσαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής δεκάδες άτομα που επέβαιναν σε τουλάχιστον 40 δίκυκλα.

Οι νεαροί έσπασαν με πέτρες την τζαμαρία του κτηρίου και πέταξαν μπογιές στην πρόσοψη αλλά και στον προθάλαμό του.

Επίσης, προξένησαν φθορές σε δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτήριο και στη συνέχει αποχώρησαν. Στο σημείο υπήρχε περιπολικό, αλλά οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να επέμβουν. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι κατευθύνονταν προς το γήπεδο Καραϊσκάκη για τον αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ.Οι δράσεις αναζητούνται.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα του ομίλου News247, οι δράστες χτύπησαν δύο δημοσιογράφους, ευτυχώς ελαφρά κι έσπασαν τζαμαρίες με πέτρες και λοστούς και έριξαν μπογιές έσπασαν το αυτοκίνητο ενός εργαζόμενου, που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτήριο.

Την επίθεση καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ αλλά και η ΕΣΗΕΑ, η οποία έκανε λόγο στην ανακοίνωσή της για «χουλιγκάνικη επίθεση». «Οι επιθέσεις αυτές είναι αδικαιολόγητες, αστήρικτες και πραγματοποιούνται από δειλούς, οι οποίοι κρύβονται μέσα σε οπαδικούς όχλους», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ