22 Οκτώβριος 2017, 22:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Οκτώβριος 2017, 21:08

Νέος μηδενισμός για την ΠΑΕ Ποντίων εξαιτίας της επετειακής φανέλας

  • Στο λογότυπο της ΠΑΕ Ποντίων το μήνυμα για τη Γενοκτονία
    (Φωτ.: Facebook / ΠΑΕ Ποντίων)

Νέο μηδενισμό, τον τρίτο στο σύνολο της σεζόν, γνώρισε η ΠΑΕ Ποντίων την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, στην αναμέτρηση με την Δόξα Υφαντών που επρόκειτο να διεξαχθεί στο γήπεδο Υφαντών. Η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων κατέβηκε με την επετειακή φανέλα και εφόσον οι φιλοξενούμενοι δεν άλλαξαν την εμφάνισή τους, ο διαιτητής Μπαλάφας με βάση το γνωστό πλέον έγγραφο της γνωμοδότησης του νομικού συμβούλου της ΕΠΟ κατοχύρωσε το παιχνίδι με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Αυτός ήταν ο τρίτος μηδενισμός στη σεζόν και δεύτερος μηδενισμός στο πρωτάθλημα για την ΠΑΕ Ποντίων, καθώς ο πρώτος που κρίνεται στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ήταν για το Κύπελλο.

Ασαφές παραμένει αν επέρχεται από τώρα αποβολή της ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα με τρεις μηδενισμούς στην ίδια σεζόν ή αν χρειάζονται τρεις μηδενισμοί στην ίδια διοργάνωση. Το ThrakiSportS, επικαλούμενο σχετικά άρθρα του ΚΑΠ, υποστηρίζει ότι απαιτούνται τρεις μηδενισμοί στην ίδια διοργάνωση, για να οδηγηθεί Η μια ομάδα σε αποβολή από τη διοργάνωση.

Η ίδια η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων με ανακοίνωσή της στο Facebook απορρίπτει τον ισχυρισμό ότι επέρχεται από σήμερα η αποβολή της, όπως ανακοίνωσαν πολλά τοπικά ΜΜΕ κάνοντας λόγο για «φερέφωνα του συστήματος που πανηγυρίζουν». Τους συστήνει μάλιστα να μην εκτίθενται δεδομένου ότι αύριο επίκειται τη Δευτέρα η απόφαση   απόφαση του πειθαρχικού οργάνου τη ΕΠΟ.

Με άλλο σημείωμά της στο Facebook η ομάδα γνωστοποιεί επίσης ότι μετά την απόφαση του διαιτητή να μην διεξαχθεί ο αγώνας με τη Δόξα Υφαντών, οι δύο ομάδες έδωσαν φιλικό αγώνα. «Ακολούθως παίξαμε με την αδελφική ποντιακή ομάδα φιλικό αγώνα και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό καθώς ήταν παλικάρια και δεν έκαναν πίσω. Φιλικό σκορ 3-2 για την ομάδα μας μετά από ένα όμορφο παιχνίδι. Συνεχίζουμε επιμόνως για τη δικαίωση», αναφέρει η ΠΑΕ Ποντίων.

Την αποφασιστικότητα άλλωστε ιθυνόντων και παικτών της ομάδας να συνεχίσουν τον αγώνα επαναβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου Μιχάλης Κακουλίδης, σε συνέντευξή του στο pontos-news.gr.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον.