20 Οκτώβριος 2017, 14:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2017, 16:37

Η ΕΛΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το φόνο της Δώρας Ζέμπερη

  • Για λίγα ευρώ δολοφόνησε ο 58χρονος τη Δώρα Ζέμπερη
    (Φωτ.: ert.gr)

Στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί που δολοφονήθηκε με τον πλέον άγριο τρόπο την Τετάρτη το απόγευμα, κηδεύτηκε σήμερα η Δώρα Ζέμπερη, η 32χρονη υπάλληλος του ΣΔΟΕ. Την ίδια ώρα οι αστυνομικές Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τις επαφές της νεαρής γυναίκας, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δολοφόνο της.

Αν και θεωρείται πιθανότερο το σενάριο της δολοφονίας λόγω προσωπικής διαφοράς, δεν αποκλείεται ούτε το ενδεχόμενο της ληστείας.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει το φιλικό περιβάλλον της Δώρας Ζέμπερη, και συγκεκριμένα πρώην σύντροφός της σε βάρος του οποίου ωστόσο δεν έχουν προκύψει ενοχοποιητικά στοιχεία. Μια ανάρτηση της ίδιας τον περασμένο Αύγουστο έχει προβληματίσει τους ερευνητές της υπόθεσης. «Απορώ τι είχα πάρει τότε που συστηθήκαμε και χάρηκα που σε γνώρισα» έγραφε στα τέλη του καλοκαιριού η άτυχη γυναίκα, ανάρτηση που ίσως παραπέμπει σε μια επιλογή ερωτικού συντρόφου για την οποία στη συνέχεια μετάνιωσε.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο η 32χρονη να έπεσε θύμα ληστείας αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί η τσάντα και το κινητό της. Προς το παρόν έχουν αποκλείσει η δολοφονία να σχετίζεται με την επαγγελματική ιδιότητά της και τις υποθέσεις που χειριζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α’ ΔΟΥ Πειραιά.